Viime yö oli tuskaa: juuri kun luulimme pääsevämme nukkumaan pois univelkojamme, lapset heräsivät ja rääkyivät vuorotellen kahteen asti ilman selkeää syytä. Onneksi lapset lopulta sammuivat ja heräsimme aamulla vasta kymmeneksi verrattomalle aamupallle. Ei olla ennen kymmenen euron yösijoissa näin kattavaa aamiasta nautittu. Ja lapset saivat mm.maitoa, jota olivat yöllä. huutaneet.

Iltapäivällä matkasimme tuktukilla (lasten ja Jussin suosikkimenopeli) 15 kilometrin päähän Rong Khun temppeliä katsastamaan. Vaikka emme varsinaisesti ole mitään himotemppelinbongaajia, niin tämä yksilö teki vaikutuksen. Valkoinen peilimosaiikeilla kuorrutettu ulkokuori, sisällä tavanomaisen budha-alttarin lisäksi seinämaalauksia mm. liekehtivistä WTC-torneista, Keanu Reevestä, Michael Jacksonista sekä Kungfu pandasta. Suosittelemme. 

Ilta vierähti lauantain iltatorilla, joka oli autoilta suljettu, useita kortteleita pitkä markkinahässäkkä. Paljon krääsänmyyjiä, ei niin talentteja esiintyjiä sekä paaaljon erilaisia ruokakojuja. Reilulla vitosella söimme mahat täyteen ja ostimme lapsille turhanpäiväiset lelut sekä Maijalle hiirenkorvapannan. Suosittelemme.

IMG_0043.jpgIMG_0047.jpgIMG_0049.jpgIMG_0060.jpg

Temppelimeininkejä

IMG_0071.jpg

Jussi nauttii matoja poikittain (emme osaa kääntää kuvia tällä sivustolla...)

.IMG_0080.jpg

Uni tuli hieman paremmin kuin viime yönä