Aamupalan jälkeen tuktutimme tuktukilla kaupungin suurinpaan ostoskeskukseen rahaa taskut täynnä ja hurja shoppailuinto päällä.  Saimme ostettua muutaman donitsin ja lounaan. Lapset sentään saivat ostettua lelut itsellensä rahoilla, jotka tonttu oli jättänyt hotellin parvekkeelle jouluaattona. Pettyneinä osteluumme vetäydyimme hotellin uima-altaalle keräämään voimia, jotta voisimme yrittää uudestaan illalla.

Illalla menimme night-marketille, jossa oli myynnissä kaikkea mahdollista turistikrääsää ja kopiomerkkivaatteita. Ensimmäistä kertaa reissullamme jouduimme tinkaamaan ostamistamme tuotteista. Tähän mennessä on ollut niin helppoa kun kauppiaan ensimmäiseksi kertoma hinta on se oikea. Kun oikein tsemppasimme niin muutama vaate ja koru ilmestyi kantorinkan pohjalle, mutta ollaan me huonoja shoppailijoita. Eli te, jotka sormet syyhyten odotatte valtavaa tuliaisvuorta, niin tulette pettymään.

Huomenna heti aamupalan jälkeen hankimme jostain kuskin, sekä kulkuvälineen ja menemme katsastamaan löytyisikö kaupungin ulkopuoleleta jotakin luontoa.

Ps. Näimme reissullamme vasta toista kertaa suomalaisen.

IMG_0919.jpgIMG_0920.jpg

Juodakko vai ei...