Aamulla avasimme päivän poikkeamalla aamupalalle mukavan näköiseen kuppilaan. Ainut miinus oli, että ei sitten minkäänlaista yhteistä kieltä löytynyt. Saatiin kuitenkin nuudelihässäkät eteen, kun koko suku oli ensin käynyt asioita kanssamme selvittämässä. Maittavan aamiaisen jälkeen matkasimme noin neljän tunnin matkan Sukhothaihin, josta pitäisi löytyä kovinkin vanha Unescon maailmanperintökohdekaupunki.

Majoitumme ensimmäistä kertaa kunnon turistialueella. Guesthousemme sijaitsee kadulla, jossa on vieri vieressä hostelleja ja baareja, joissa ei pahemmin paikallisia näy. Reilun kuuden euron, kolmen sängyn huoneemme muistuttaa laivan hyttiä sillä erolla, että siellä ei ole yhtään ripustuskoukkua taikka hyllyä. Pidä siinä sitten neljän hengen tavarat järjestyksessä puolentoista neliön lattiatilassa. Plussana englannin kielen taitoinen henkilökunta ja aamiastakin ilmeisesti saatavilla.

Illallista kävimme syömässä riistohintaisessa turistiravintolassa (toinen ravintolaruokailu sitten Bangkokin lentokentän), kehtasivat pyytää kaksi euroa annoksesta! Lampangissa samalla rahalla syötiin koko perhe. 

Huomenna aamupäivällä mennään pyöräretkelle maaseudulle ja päikkäreitten jälkeen temppeleitä tutkimaan vanhaan kaupunkiin. 

IMG_0265.jpg

Nuudeliaamiainen

IMG_0270.jpg

Lapset eivät olleet kovinkaan pahoillaan turisriravintolan spagetista

IMG_0271.jpg

Vesimelonidrinkki

IMG_0274.jpg

Elina tuskailee kämpän tilavuuden kanssa ja lapset nauttivat smurffeista