Neljän tunnin bussiköröttely meni joutuisasti lasten nukkuessa suurimman osan matkasta. Perilla meitä odotti noin 50000 asukkaan Lampang. Kaupunki vaikuttaa paljon rauhallisemmalta kuin edellinen kohteemme ja varsinkin vanhemmassa kaupunginosassa on mukavan näköistä puutaloineen ja joen varsineen. Majapaikaksi saimme vanhasta kaupunginosasta viihtyisän puutalon, jossa yläkerrassa meillä on peräti kolmen sängyn huone omalla wc:llä! Ja hostellin pitäjänä hauska ketjutupakoitsija, joka on myös englannin kielen taitoinen.

Iltapäivällä kävelimme ympäri kaupungin uutta osaa ja illalla poikkesimme hakemaan paikalliselta iltatorilta neljän ruokalajin aterian mukaan hostelille huimaan 2.5 € hintaan + juomat euron. Täysin ummikkona tuli taas ruuat hankittua, mutta ehdottomasti paras ruokakokemus toistaiseksi, joko tässä rupeaa oppimaan arvioimaan ruokaa ulkonäön perusteella tai sitten tuuri kasvaa syödessä.

Ps. Saimme muuten marketin melko sekaisin vierasmaalaisen näköisillä lapsillamme, sekä  pöytien väliin hieman liian isoilla kantorinkoillamme.

Huomenna sitten ratsastamaan norsuilla, jos tulemme ymmärretyiksi bussia valittaessa.

IMG_0125.jpgIMG_0124.jpg

Kaksi erilaista lähestymistapaa bussimatkailuun

IMG_0130.jpg

Joen vanhaa puolta eli tält puol jokkee

IMG_0131.jpg

Taukojumppaa leikkipuiston puutteessa

IMG_0141.jpgIMG_0142.jpg

Jokinäkymiä

IMG_0140.jpg

Löydä kuvasta munkin kadonnut kaapuIMG_0143.jpg 

Tyyppi kalastelee melkoisella harppuunalla yli viisi metriä korkealta sillalta

IMG_0145.jpgIMG_0150.jpg

Ratkiriemukasta ruokailua

IMG_0152.jpg

 

Näitä pirulaisia on suihkun katossa sen verran paljon, että pysyy itikat poissa